Kävin virastossa melkein ihan turhan takia. Sen jälkeen yliopistolla syömässä. Vastaan tuli tuttu opiskelija, jonka kanssa keskusteltiin opinnoista ja gradun tekemisestä jokunen aika. Eikä tämä puolituttu sitten huomannut ollenkaan, että olen raskaana. Tukevasta ruumiinrakenteesta vauvavatsa ei erotu paljon millään tavalla. Saan tehdä rauhassa ihan ylläri vauvan.

Ruoka maistui tänään ihan hivenen verran paremmin kuin aiempina päivinä. Välillä hermostuttaa se, että painoa on tullut vain se n. 3 kg alkupainoon verrattuna. Kuulostelen lapsen liikkeitä, että kuuluvathan ja tuntuvathan ne. Raskausarpia on kyllä tullut vähän lisää.

Nukuttaa koko ajan enemmän. Iltapäivällä pitäisi ehdottomasti saada ottaa kunnolliset unoset, mutta mitäpä muuta tässä tänään tekee, kuin menee töihin. Ja pääsen vasta 8 jälkeen pois. Onneksi ei enää kuin 4 päivää tätä.

Huolestuttaa synnytyksen jälkeen isyyden vahvistamiset ja oleskelulupahkemusten tekemiset ja DNA-testit ja yhteinen huoltajuus sun muut käytännön asiat. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin mallikkaasti. Ja sitten vielä tarkoitus mennä pedagogisiin opintoihin. Baby got a grazy mother, can´t say anything else.